32.8 C
Dubrovnik
Utorak, 16 srpnja, 2024
NaslovnicaKulturaDonacijski koncert Naire Asatryan za Opću bolnicu Dubrovniku

Donacijski koncert Naire Asatryan za Opću bolnicu Dubrovniku

Tradicionalni donacijski koncert pijanistice Naire Asatryan ove će se godine održati u subotu 1. srpnja u atriju Kneževa dvora. Koncert se održava u organizaciji Dubrovačkog simfonijskog orkestra, a ove godine prihod od ulaznica namijenjen je Općoj bolnici Dubrovnik. Početak je u 21 sat.

Iza pijanistice Naire Asatryan i Dubrovačkog simfonijskog orkestra niz je suradnji humanitarnog karaktera. Tako su prethodnih godina bili organizirani koncerti za Društvo distrofičara, invalida cerebralne i dječje paralize i ostalih tjelesnih invalida Dubrovačko neretvanske županije, koncert za nabavu ultrazvučnog aparata za Jedinicu intenzivnog liječenja te kupnju Fibroscan aparata za Opću bolnicu Dubrovnik, dok je prošlogodišnji koncert bio namijenjen obnovi Osnovne škole Glina.

Ove godine na programu će se naći djela Bacha i Beethovena. Najprije Bachova Francuska uvertira, a potom Beethoven, njegova Mjesečeva sonata i Varijacije na temu “God save the King”.

Ulaznice po cijeni od 15 i 20 eura moguće je kupiti na blagani DSO-a (od 9 do 14h), u Luži, agenciji Perla Adriatica na Pločama i online na ulaznice.hr. Oni koji ne mogu doći na koncert, a žele izvršiti donaciju, to mogu učiniti uplatom na račun Dubrovačkog simfonijskog orkestra HR7224070001100020079, OTP banka. Uz uplatu je potrebno naznačiti da je donacija za Opću bolnicu Dubrovnik, cijena i broj ulaznica.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA