21.8 C
Dubrovnik
Petak, 24 svibnja, 2024
NaslovnicaKulturaDonacijski koncert Naire Asatryan za Društvo distrofičara, invalida cerebralne i dječje paralize...

Donacijski koncert Naire Asatryan za Društvo distrofičara, invalida cerebralne i dječje paralize i ostalih tjelesnih invalida DNŽ

U četvrtak, 7. listopada u 20 sati u Kneževu dvoru održat će se donacijski koncert u organizaciji DSO-a i pijanistice Naire Asatryan. Sav prihod od ulaznica ove će se godine donirati Društvu distrofičara, invalida cerebralne i dječje paralize i ostalih tjelesnih invalida Dubrovačko neretvanske županije.

Pozivamo naše sugrađane da kupnjom ulaznice i sudjelovanjem na koncertu doprinesu ovoj humanitarnoj akciji te pomognu članovima Društva u njihovim svakodnevnim izazovima.

Na programu koncerta je F. Chopin i njegove skladbe: Balada br. 1 u g-molu, op. 23; Balada br. 2 u F-duru, op. 38; Balada br. 3 u As-duru, op. 47 i Balada br. 4 u f-molu, op. 52. Svi ljubitelji klasične glazbe sigurno će uživati u predviđenom programu, posebno uz humanitarni karakter cijelog događaja.

Naira Asatryan je rođena 21.12.1977. u Erevanu, Armenija. Prvu je godinu glazbene škole upisala 1986. u Erevanu – odsjek glasovir. Godine 1993. dobila je drugu nagradu na državnom natjecanju mladih glazbenika Armenije, a potom je primljena u specijalnu glazbenu školu “Čajkovski“ pri državno konzervatoriju Komitas u Erevanu. Od 1995. do 2000. studirala je glasovir na istom konzervatoriju u klasi prof. Roze Tandilyan. Godine 2000. je upisala poslijediplomski studij i po programu razmjenu studenata došla u visoku glazbenu školu Ino Mirković u Lovran gdje se usavršavala u klasi profesora Nasetkina i Zarafjanca.

Imala je brojne samostalne nastupe diljem Hrvatske, a uz DSO organizira donacijski koncert svake godine.

Ulaznice za koncerte možete kupiti na prodajnima mjestima (Luža, Slanica, Dubravka, Perla Adriatica), putem www.dso.hr ili prije koncerta, pred Dvorom. Za bilo kakve informacije možete nam se javiti na sales@dso.hr ili na broj telefona 091 613 7314.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA