6.8 C
Dubrovnik
Četvrtak, 27 siječnja, 2022
NaslovnicaKulturaČitateljski klub:povodom 200 obljetnice rođenja Flauberta zajedno čitamo "Gospođu Bovary"

Čitateljski klub:povodom 200 obljetnice rođenja Flauberta zajedno čitamo “Gospođu Bovary”

U prosincu se obilježava 200 obljetnica rođenja G. Flauberta (rođen 12. prosinca 1821.) te u to ime Dubrovačke knjižnice, 22. prosinca s početkom u 18 sati, u Saloči od zrcala organiziraju specijalno izdanje čitateljskog kluba na kojem će se razgovarati o njegovu najpoznatijem romanu Gospođa Bovary. Susret će moderirati spisateljica i profesorica hrvatskog jezika i književnosti Staša Aras koja je ujedno i voditeljica Čitateljskog kluba Dubrovačkih knjižnica. U projektu „Flaubert 200“ Teatra Verrdi iz Zadra koji sadrži filmizirane dijelove romana, predavanja i glazbu, Staša Aras se bavila stilom i kompozicijom romana “Gospođa Bovary”.

Da biste nam se pridružili ne morate biti član postojećeg čitateljskog kluba Dubrovačkih knjižnica, potrebno je samo pročitati roman i zajedno s nama podijeliti svoje mišljenje.

Za prijave i rezervacije primjerka “Gospođe Bovary” javite se na e-mail: informacijska.sluzba@dkd.hr 

U skladu s epidemiološkim mjerama za suzbijanje širenja zaraze bolesti COVID-19, ulazak je slobodan uz predočenje valjane covid potvrde ili drugog dokaza o preboljenju, cijepljenju ili testiranju.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

[td_block_7 limit="1" custom_title="Komentar tjedna by Lidija Crnčević" header_color="#4bbc16" category_id="79"][td_block_7 limit="1" header_color="#3e4095" custom_title="Put oko Svijeta" category_id="78"][td_block_7 limit="1" custom_title="Slatki život Alise Nenadić" header_color="#dd9933" category_id="80"]