33.8 C
Dubrovnik
Utorak, 16 srpnja, 2024
NaslovnicaVijestiBesplatni abonamenti đacima u 2024. godini

Besplatni abonamenti đacima u 2024. godini

Grad Dubrovnik osigurao je sredstva u svom proračunu za 2024. godinu te će od 02.01.2024. godine svi učenici osnovnih i srednjih škola područja Grada (uže i šire adminstratovno područje) ostvariti pravo na besplatan mjesečni pokaz jer će iste Grad Dubrovnik plaćati umjesto učenika. 

U nastavku donosimo nekoliko korisnih informacija/pojašnjenja: 

– Učenici koji do sada nisu koristili javni gradski prijevoz tj. nisu imali pokaz, svoje pravo mogu ostvariti popunjavanjem obrasca na web stranici ili ispunjavanjem Zahtjeva za izradu pokazne karte na jednom od naših prodajnih mjesta;

– Učenici koji već imaju učeničke abonamente, od 02.01.2024. godine prilikom produžavanja pokaza neće plaćati produženje pokaza;

– Iznimno, ako se učenik iz nekog razloga ne nalazi na već ranije dostavljenom popisu škole, potrebno je izvaditi odgovarajuću potvrdu matične škole. 

Ako učenik iz nekog razlog zahtjeva promjenu pokaza/plastike (zbog promjene fotografije, adrese ili sl.), tada je izradu novog pokaza/plastike dužan platiti po cijeni iz cjenika, “punjenje” istog za tekući mjesec bit će jako je ranije navedeno besplatno za učenika.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA