17.8 C
Dubrovnik
Nedjelja, 19 svibnja, 2024
NaslovnicaDupromoPosebna ponuda za dubrovačko (M)ljeto

Posebna ponuda za dubrovačko (M)ljeto

Posjet Mljetu ostaviti će vas zasigurno bez daha. Od Pomene do uvale Blace, Mljet je prava poslastica za sve ljubitelje avanturizma i aktivnog odmora – bilo onog blažeg ili intenzivnijeg. Stoga se upustite u mljetsku avanturu i istražujte otok, a mi ćemo vam predložiti samo neke od mnogobrojnih aktivnosti za koje se možete odlučiti tijekom MLJETovanja…

Za nešto aktivnije, Mljet obiluje makadamskim poljskim putevima idealnim za biciklizam (savladajte Mljetsku planinarsku obilaznicu – 42 kilometra od mjesta Sobre do Pomene) do asfaltiranih cesta idealnim za panoramsku vožnju ako odmarate s obitelji i djecom. Uskočite u buggy i krenite na jedinstvenu vožnju po otoku Mljetu te otkrijte skrivene lokacije i uvalice ovog čarobnog otoka ili čak kampirajte na najljepšim mjestima pod zvjezdanim nebom.

Odlučite li se doći na Mljet, nećete požaliti, jer na Zelenom otoku ima ponešto za svakoga – predivne šetnice kroz borovu šumu, atraktivne planinarske i biciklističke staze, stotine skrivenih mjesta za kupanje, brojne rajske pješčane plaže i uvale na kojima ćete provesti opušteno sunčano poslijepodne, očaravajući nacionalni park i još mnogo toga.

Iskoristite posebnu ponudu za dubrovačko (M)ljeto u Hotelu Odisej Mljet!

Ovog proljeća i ljeta uživajte u odmoru po posebno povoljnim cijenama!

Informacije i rezervacije : +385 20 300 300 / reservations@alh.hr

Otvaramo 24.04.2024.

Više informacija o Hotelu Odisej

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA