17.8 C
Dubrovnik
Nedjelja, 19 svibnja, 2024
NaslovnicaVijestiNikša Sentić novi je glasnogovornik Kazališta Marina Držića

Nikša Sentić novi je glasnogovornik Kazališta Marina Držića

Nakon završenog natječaja, Kazalište marina Držića odabralo je novog voditelja odnosa s javnošću i prodaje. Nikša Sentić, magistar odnosa s javnošću s dugogodišnjim iskustvom u medijima i odnosima s javnošću odabran je kao najboji kandidat.

Nikša Sentić rođen je 1987. u Dubrovniku. Osnovnu i srednju Ekonomsku i trgovačku školu završio je u rodnom gradu te potom preddiplomski studij Medija i kulture društva te diplomski studij Odnosa s javnošću na Sveučilištu u Dubrovniku.

Tijekom godina radio je na Dubrovačkoj televiziji, u Uredu za medije Dubrovačke biskupije, te u Centru za mlade.

Višegodišnji glasnogovornik Kazališta Žarko Dragojević samoinicijativno je odlučio napustiti ovaj posao i posvetiti se autorskom radu i radu s mladima.

-Nakon 11 godina kontinuiranog rada u Kazalištu Marinu Držića kao voditelj prodaje i odnosa s javnošću donio sam odluku o prestanku radnog odnosa, kako bih se mogao više fokusirati na osobne kreativne projekte, vođenje i koordinaciju nagrađivane udruge Audiovizualni centar Dubrovnik, rad unutar Zajednice tehničke kulture, band Embassy 516 i produkciju drugih umjetnika te izvođača, izjavio je za Dubrovniknet Žarko Dragojević.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA