20.8 C
Dubrovnik
Petak, 17 svibnja, 2024
NaslovnicaDupromoUčenjem do uspjeha uz Progresso

Učenjem do uspjeha uz Progresso

Želite naučiti strani jezik? Olakšati poslovnu komunikaciju? Omogućiti si bolje poslovne prilike? Putovati bez straha od jezične barijere? ProgressoCentar za strane jezike i prevođenje  je Vaše rješenje! Nikad nije kasno za učenje i usavršavanje.

Progresso  i ove godine nudi:

  • Progresso Classic grupne tečajeve stranih jezika – engleskog, njemačkog, francuskog, talijanskog, španjolskog, portugalskog, ruskog, turskog i hrvatskog jezika za strance
  • specijalizirane Business tečajeve
  • Progresso Teen i Kids kreativne radionice
  • pripreme za državnu maturu
  • pripremne tečajeve za polaganje IELTS ispita
  • individualne tečajeve
  • sate poduke stranog jezika
  • pomoć u učenju
  • usluge prevođenja
Grupni tečajevi kreću sa radom već prvi tjedan u studenom

Krenuli smo s prijavama nakon čega tijekom listopada slijedi testiranje poznavanja jezika, formiranje grupa i kreiranje rasporeda. Otvaramo vrata naših učionica i krećemo s održavanjem nastave grupnih klasičnih tečajeva i Teen i Kids radionica već prvi tjedan u studenom.

Vođeni konstantom željom podizanja kvalitete naših programa, cilj nam je i ove godine opravdati povjerenje onih koji već godinama s nama uče, kao i onih koji se na to tek sada odlučuju. Naša vizija kvalitetne škole stranih jezika se od samih početaka temelji na inovativnosti. Od prvoga dana rada razvijamo nove tečajeve i unapređujemo klasične grupne tečajeve kako bismo ih prilagodili potrebama stručnjaka različitih profila. Naši profesori su redovito angažirani i na održavanju nastave individualnih i grupnih specijaliziranih tečajeva za koje interes konstantno raste. Iste specijalizirane programe  nudimo i u virtualnoj učionici čime nudimo učenje iz udobnosti Vašeg doma ili ureda – ističe Ivana Jovanović, voditeljica Centra, inače po struci profesorica engleskog i njemačkog jezika i književnosti.

Naša metoda rada temelji se na komunikacijskom pristupu i radu u malim grupama, a naši profesori su predavači s bogatim iskustvom u poduci stranih jezika koji brinu o napretku jezične karijere polaznika.

Rad u malim grupama u kojima su polaznici aktivni sudionici već od prvoga sata

Naši brojni polaznici uvjerili su se da poznavanje poslovnog jezika otvara vrata mnogih poslodavaca. Upravo zbog toga razvili smo i specijalizirane programe poslovnog jezika. Između ostalih, u ponudi su tečajevi: English for Taxi Drivers, English for Hotel Staff, English for Accounting, English for Logistics, English for Aviation, English for Cabin Crew i još mnogi drugi. Iste tečajeve nudimo i na ostalim stranim jezicima koji su u ponudi.

Ove godine bismo veliki naglasak stavili i na tečajeve kao što su Engleski, Njemački i Talijanski u medicini – namijenjeni svim stručnjacima i studentima medicinskog profila;  Engleski, Njemački i Talijanski u stomatologiji – namijenjeni stručnjacima i studentima dentalne medicine kao i svima zaposlenima u području dentalnog turizma, budući da su dentalni i medicinski turizam sve popularniji i ubrzano se razvijaju.

Organizacija vremena i aktivnosti je jedna od najvažnijih stavki u svakoj firmi, tako da se maksimalno prilagođavamo i tim zahtjevima. Raspored održavanja nastave prilagođavamo Vašem radnom vremenu, a nastavu održavamo i u Vašim radnim prostorima. Individualni i Specijalizirani tečajevi mogu se dogovoriti tijekom cijelog semestra i ad hoc u terminima po dogovoru – nastavlja voditeljica Centra.

Usluge uključene u cijene tečajeva su:

  • inicijalno testiranje znanja za polaznike s predznanjem
  • fond sati ovisno o odabranom tečaju
  • besplatno pravo pristupa završnom testiranju dva puta
  • praćenje rada polaznika
  • konzultacije s profesorom
  • dodatni nastavni materijali
Progresso Teen i Kids kreativne radionice

U slučaju upisa manje od minimalnog broja polaznika, Progresso Vam nudi tečaj s prilagođenom cijenom i prilagođenim brojem sati s ciljem održavanja nastave za određeni jezični stupanj.

Sudeći po iskustvima naših polaznika, nastava u Progresso – Centru za strane jezike i prevođenje je zahvaljujući visokoj razini stručnosti profesora zabavna i uspješna.

Pridružite se aktivnim sudionicima na dinamičnoj i interaktivnoj nastavi i znanje koje stječete učinite primjenjivim u svakodnevnim situacijama.

Prijave su u tijeku i traju do 15. listopada.  

Više informacija pronađite na www.progresso-dubrovnik.com ili na Facebook profilu Progresso Centramob. +385 98 438 431.         

TEKST I FOTO: Sponzorirani članak

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA