36. Mali karneval fest u Cavtatu u nedjelju

U organizaciji Udruge Mame Cavtat, Karnevalske udruge Dominali i TZO Konavle u nedjelju 12. veljače u hotelu Croatia u Cavtatu održat će se 36. MALI KARNEVAL FEST s početkom u 15 sati.


-Maškarana povorka će se formirati ispred hotela, predvođena Limenom glazbom Cavtat, a osim maškaranih skupina, u povorci će sudjelovati Mažoretkinje Župe Dubrovačke, Plesni studio Lazareti, Studio Stage, Zumba kids by Mia i Cavtatske mažoretke. Nakon ulaska i predstavljana grupa kreće program, a i ove godine će Vas zabaviti Mali orkestar od festa, maškarane male pjevačice I pjevači, plesne skupine, te voditelji Emerson i Ana. 

Osim Malog karnevala festa, tradicionalna Maškarata od ferala, Dominali, održat će se 16.02. u 20:00 sati u Domu kulture u Cavtatu, uz tradicionalnu povorku kroz Cavtat, te šporke makarule i ples u Domu, uz DJ Bačvara, a za Ultime od karnevala, 21.02. također u kongresnoj dvorani hotela Croatia s početkom u 20:00 sati garantiramo odličnu zabavu uz bendove Dvije rote i Teška vremena, te DJ Bačvara!


Vama smo ostavili najlakši i najslađi zadatak: Da nam se samo pridružite, bili maškarani ili ne!

Ono što bismo htjeli posebno istaknuti jest da će sve maškarane zabave biti  humanitarnog karaktera.

Zahvaljujemo sponzorima koji su nam omogućili brojne nagrade, a naročito Hotelu Croatia koji nas je ugostio i ove godine, Općini Konavle, te svim maškaricama, maškarama, roditeljima, tetama, učiteljicama i učiteljima što će svojim dolaskom i idejama uveličati i ovogodišnji karneval, pišu iz Turističke zajednice Općine Konavle.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.