28.8 C
Dubrovnik
Četvrtak, 25 srpnja, 2024
NaslovnicaSport14-godišnji Lukša Pavlović i Lovro Pjević u Gospinom polju treniraju kao igrači...

14-godišnji Lukša Pavlović i Lovro Pjević u Gospinom polju treniraju kao igrači hrvatske košarkaške reprezentacije

Danas su mladi košarkaši hrvatske reprezentacije uzrasta 14 godina odmjerili snage s reprezentacijom Crne Gore, pa, iako je pobjeda ono što nosi sportaša, riječ je o prijateljskoj utakmici kao vrhuncu priprema koje traje u Gospinom polju do subote.

Muške U14 i U15 reprezentacije Hrvatske na pripremama su u Dubrovniku već nekoliko dana, te svaku očekuju po dvije pripremne utakmice. U14 reprezentacija susresti će se sa Crnom Gorom, dok će U15 reprezentacija igrati protiv Slovačke.

Mladi košarkaši treniraju dva puta dnevno, te uče pod budnim okom trenera Darka Kunce, Tomislava Horvata, Antonia Beneta i demonstratora Roka Ukića.

Danas prije utakmice sa Crnom Gorom zabilježili smo fotografijom dvije reprezentacije za uspomenu na dane kada su trenira sa željom da nešto naprave s talentom koji im je dan, jer, kako nam je rekao Kunce, da talentirani nisu ne bi ovdje ni bili.

A, posebno nam je drago što su u reprezentaciji koja je danas “provjeravala” svoje sportsko umijeće i dva dubrovačka košarkaška 14-godišnja talenta, Lukša Pavlović i Lovro Pjević. A da je uz talent potrebna disciplina i upornost, znaju i ptice na grani, a ne samo sportski znalci. Pa, kad već imaju talent, neka ne odustanu.

A s reprezentacijom Crne Gore ponovno će zaigrati u subotu, u Tivtu.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA