13.8 C
Dubrovnik
Ponedjeljak, 5 prosinca, 2022
NaslovnicaVijestiŽupanija objavila Javne pozive za 2020. godinu

Županija objavila Javne pozive za 2020. godinu

Dubrovačko –neretvanska županija objavila je Javne pozive za predlaganje programa/projekata za 2020. godinu  iz područja skrbi o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji , iz područja skrbi o udrugama proisteklim iz II. svjetskog rata i poraća, iz  područja zdravstva, socijalne skrbi i skrbi o osobama s invaliditetom te poziv za predlaganje programa javnih potreba u kulturi.

Preostala dva javna poziva iz djelokoruga Upravnog odjela za društvene djelatnosti Dubrovačko –neretvanske županije i to Javni poziv za predlaganje programa iz područja skrbi o udrugama  koje doprinose unaprjeđenju kvalitete života umirovljeničke popolacije te Javni poziv za predlaganje programa koje provode udruge s ciljem  promicanja zdravog razvoja i odrastanja djece i  mladih te uključivanja mladih u društveni život zajednice objavit će se do kraja mjeseca veljače.

Dubrovačko-neretvanska županija na ovaj način podupire programske aktivnosti udruga koje doprinose unaprjeđenju općeg dobra u zajednici te pozivamo udruge s područja Dubrovačko-neretvanske županije da predlože svoje programe.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

KOMENTAR TJEDNA