31.8 C
Dubrovnik
Srijeda, 24 srpnja, 2024
NaslovnicaVijestiŽupan preuzeo ugovor o sufinanciranju projekta iz Programa prilagodbe klimatskim promjenama

Župan preuzeo ugovor o sufinanciranju projekta iz Programa prilagodbe klimatskim promjenama

U Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu upriličena je svečana dodjela ugovora o sufinanciranju projekata prilagodbe klimatskim promjenama u svrhu jačanja otpornosti urbanih sredina.

Riječ je o projektima koji se sufinanciranju putem Javnog poziva Fonda za zaštitu okoliša, a ugovore korisnicima danas su dodijelili potpredsjednik Vlade i ministar prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine Branko Bačić, ministrica zaštite okoliša i zelene tranzicije Marija Vučković te direktor Fonda za zaštitu okoliša Luka Balen.

Na navedeni javni poziv DUbrovačko-neretvanska županija je, u suradnji s Općinom Dubrovačko Primorje i Regionalnom razvojnom agencijom DUNEA, prijavila projekt nabave i sadnje stabala uz šetnice i plaže na području Općine Dubrovačko primorje.

Ugovor o sufinanciranju, vrijedan 146.019,00 eura, preuzeo je župan Nikola Dobroslavić. Ukupna vrijednost projekta je veća od 182 tisuće eura.

Inače, danas su dodijeljeni ugovori o sufinanciranju ukupno 79 projekata. Odobrena sredstva Fonda za zaštitu okoliša iznose 17 milijuna eura.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA