34.8 C
Dubrovnik
Srijeda, 17 srpnja, 2024
NaslovnicaVijestiZIMA STIŽE: raspisan je javni poziv za 21 kućicu u Gradu, Lapadu,...

ZIMA STIŽE: raspisan je javni poziv za 21 kućicu u Gradu, Lapadu, Gružu i Mokošici

Dubrovačka baština d.o.o. raspisala je Javni poziv za prikupljanje ponuda za zakup kućica za obavljanje ugostiteljske djelatnosti za vrijeme održavanja manifestacije „Dubrovački zimski festival“.

Javni poziv je raspisan za blagdanske kućice koje će biti postavljenje na Stradun, Pile (Brsalje), Gundulićevu poljanu, Uvalu Lapad, Gruž i u Mokošicu.

Ukupno će biti 21 kućica, a iste će se davati u zakup u vremenu od 26. studenoga 2022. godine do 6. siječnja 2023. godine.

Javni poziv se provodi od 13. listopada 2022. godine, a razmatrat će se ponude koje su pristigle zaključno do 27. listopada 2022. godine, do 10:00 sati.

Ponude se podnose osobno ili preporučenom poštom na adresu: Povjerenstvo Dubrovačkog zimskog festivala“, Pred Dvorom 1, (pisarnica Grada Dubrovnika), 20000 Dubrovnik, s naznakom „ Za javni natječaj – zakup kućice“ – NE OTVARATI.

Povjerenstvo za provedbu postupka će razmatrati samo one ponude koje su bez obzira na način dostave na njegovu adresu zaprimljene zaključno do 27. listopada 2022. godine, do 10:00 sati.

Detaljne obavijesti o uvjetima natječaja i mikrolokacijama zainteresirani mogu dobiti u prostorijama društva DUBROVAČKA BAŠTINA d.o.o., Frana Supila 10, Dubrovnik/Lazareti ili na tel. 020/446-184, te putem e-maila: info@dubrovackabastina.com

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA