Zbog velikog interesa, na taraci ljetnikovca u Beterini još jedno predstavljanje knjige “Treći ključ” Vedrana Mezeia

Očito puno ljudi želi “otkriti” tajne stare kuće u Beterini. Jer, zbog velikog zanimanja javnosti u subotu 24. listopada 2020. g. s početkom u 10 sati održat će se još jedno predavanje o ljetnikovcu Bettera te promocija knjige Treći ključ autora Vedrana Mezeia. Kao i prethodna dva puta događaj se organizira na taraci ljetnikovca u Mlinima, na predjelu koji se naziva Beterina. 

U predstavljanju knjige uz autora Vedrana Mezeia će sudjelovati povjesničar umjetnosti Ivan Viđen koji će, kao i prethodna dva puta, nazočne upoznati sa zanimljivom poviješću ljetnikovca i Lidija Crnčević, prof. komparativne književnosti i filozofije i glavna urednica portala dubrovniknet.hr koja će moderirati ovaj kulturni događaj.

Knjiga Treći ključ bit će dostupna po promotivnoj cijeni od 100kn.

Kako bi vam bilo osigurano sjedeće mjesto na promociji potrebno se prethodno najaviti u TZO Župa dubrovačka na broj telefona 020/486-254 radnim danom od 8 do 14 sati.

Za sve posjetitelje koji dolaze automobilom bit će otvoren parking hotela Astarea, a putem je dobro označena šetnica do stare kuće u Beterini. 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.