6.8 C
Dubrovnik
Subota, 29 siječnja, 2022
NaslovnicaVijestiZBOG KORONAVIRUSA Otkazan kongres u Dubrovniku

ZBOG KORONAVIRUSA Otkazan kongres u Dubrovniku

Odgađa se EPIC, prvi međunarodni kongres o iskustvu pacijenta i inovacijama koji se trebao održati od 19. do 21. ožujka u Dubrovniku.

Epidemija koronavirusa diljem Europe i svijeta stvorila je nove izazove koje nismo mogli predvidjeti, a njeni razmjeri opravdano zabrinjavaju Svjetsku zdravstvenu organizaciju te čelnike država na svim kontinentima, uključujući i vlasti u Hrvatskoj na čelu s Ministarstvom zdravstva Republike Hrvatske.

-Primarna je briga organizacijskog odbora međunarodnog EPIC kongresa zdravlje i dobrobit naših sudionika, predavača, predstavnika sponzora i akreditiranih medija. Zato smo kao odgovorni organizatori, unatoč velikom razočaranju, u ovom trenutku jednostavno primorani odgoditi ovaj kongres za neki budući datum kada će se moći sigurno i pouzdano putovati te zajedno istraživati inovacije u zdravstvu i ​​iskustvu pacijenata – poručili su organizatori, koji su najavili kako će obavijestiti javnost o mogućem datumu održavanja.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

[td_block_7 limit="1" custom_title="Komentar tjedna by Lidija Crnčević" header_color="#4bbc16" category_id="79"][td_block_7 limit="1" header_color="#3e4095" custom_title="Put oko Svijeta" category_id="78"][td_block_7 limit="1" custom_title="Slatki život Alise Nenadić" header_color="#dd9933" category_id="80"]