31.8 C
Dubrovnik
Petak, 19 srpnja, 2024
NaslovnicaVijestiZavršen projekt rekonstrukcije i nadogradnje luke Drače vrijedan gotovo četiri milijuna kuna

Završen projekt rekonstrukcije i nadogradnje luke Drače vrijedan gotovo četiri milijuna kuna

Župan Nikola Dobroslavić sa suradnicima obišao je završeni projekt rekonstrukcije i dogradnje luke Drače. Riječ je o projektu vrijednom gotovo četiri milijuna kuna koji su zajedno sufinancirali Lučka uprava Dubrovačko-neretvanske županije, Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture te Općina Janjina.

U sklopu projekta uređena su 44 komunalna veza za lokalno stanovništvo te je tamošnja riva zaštićena od udara vjetra. Tehnički pregled završenog projekta odrađen je u četvrtak te se očekuje ishođenje uporabne dozvole.

‘I ovaj projekt prvenstveno je namijenjen našim sugrađanima ovdje s područja Janjine. I ovi komunalni vezovi dio su našeg programa kojim ćemo, do kraja ovog mandata, ukupno izgraditi 1500 komunalnih vezova. Podsjetit ću na završeni projekt luke Porto Uš, tu je još i Račišće i, naravno, projekti u pripremi poput izgradnje vezova u Dubrovniku ili luke Kneže na Korčuli’, istaknuo je župan Nikola Dobroslavić.

U obilasku luke Drače, uz župana Dobroslavića, bili su i zamjenik župana Joško Cebalo, načelnik Općine Janjina Vlatko Mratović, pročelnik Upravnog odjela za poduzetništvo, turizam i more Ivo Klaić i ravnatelj Lučke uprave Dubrovačko-neretvanske županije Antun Banovac.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA