20.8 C
Dubrovnik
Nedjelja, 25 rujna, 2022
NaslovnicaVijestiZapočeli radovi na raskrižju Srebreno, vozači se mole za strpljenje

Započeli radovi na raskrižju Srebreno, vozači se mole za strpljenje

Jučer su započeli radovi na konačnom uređenju raskrižja Srebreno koji se odnose na izmještanje magistralnog cjevovoda i spoj državne ceste D8 i Ulice Bruna Bušića. Investitor su Hrvatske ceste koje su s tvrtkom Poduzeće za ceste Split potpisali Ugovor o izvođenju radova u vrijednosti 3.627.417, 41 kunu.

Silvio Nardelli, načelnik Općine Župa dubrovačka naglasio je kako će završetkom ovih radova u potpunosti biti završena rekonstrukcija raskrižja Srebreno te osigurati uvjeti za planirani spoj s Ulicom Bruna Bušića, kojom će se rasteretiti promet na semaforima raskrižja Srebreno.

Izvođač je već ranije uveden u posao, a radovi će trajati ukupno 6 mjeseci . U tom vremenu povremeno će biti otežan promet pa iz Općine mole vozače za strpljenje i razumijevanje.

Općina Župa dubrovačka još jednom će pozvati stanovnike Ulice Bruna Bušića na konačan dogovor u vezi realizacije projektne dokumentacije kako bi se utvrdio režim prometa.
Podsjetimo da je Općina Župa dubrovačka prije par godina financirala izradu Idejnog projekta te riješila vlasničke odnose kako bi se ovaj projekt mogao u cijelosti realizirati.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

KOMENTAR TJEDNA