27.8 C
Dubrovnik
Srijeda, 24 srpnja, 2024
NaslovnicaVijestiZahvala djelatnicima Elektrojuga i svim službama na terenu

Zahvala djelatnicima Elektrojuga i svim službama na terenu

Čitatelj, podaci poznati redakciji, nam je poslao mail sa svojim iskustvom hitnog popravka električne mreže sinoć u Gružu uz veliku zahvalu djelatnicima Elektrojuga, koji su odmah popravili mrežu. Njegovo pismo prenosimo u cijelosti.

U 3 i 05 došlo je do prekida u opskrbljivanju električnom energijom (po naški čitaj: nestalo struje) u našoj obiteljskoj kući u Gružu. Kao zombi prvo je reagirao “dječji dio stožera”, sin, a potom i kćerka koji su me probudili te obavijestili  o nemilom događaju. Naime oni imaju “noćnu smjenu” te dežuraju, ako se tako nešto “dogodi” jer su im gadgeti trenutno prozor u svijet i jedina komunikacija sa djelomično infetanim svijetom…

Nije da i ja nisam ljubitelj novih komunikacija, ali sam u trenutku zaboravio na komunikaciju te se posvetio očuvanju ne baš velikih, ali bitnih zaliha u frizeru. Odmah sam počeo kombinirati s produžnim kabelima te ostvarivanja “bajpas” veze za najbližim susjedom, prema odokativnoj procjeni uspjeti ćemo povezati “serijski spojene frižidere”, ali neće biti mogućnosti za spajanje TV, te ostalih”gadget ovisnika” o električnoj energiji…..

3 i 15 – kćer odmah daje rješenje: “Mobitele ćemo puniti u autu, pa dok traje traje …”

3 i 20 – sin predlaže da odmah zovemo dežurstvo Elektrojuga te da se prijavi kvar.

3 i 25 – nazvao sam Elektrojug, te me je dežurni uputio na službu za kvarove .

3 i 28 – uspostavljena veza sa službom za otklanjanje kvarova na distribucijskoj mreži, obećali su da će sutra “odmah” u jutro doći otkloniti kvar.

7.00 – obavljamo posljednje pripreme za bajpas sa susjedom…

7 i 5 – zovem  službu za otklanjanje kvarova na distribucijskoj mreži, da nas ne zaborave, kažu djelatnici su već na terenu rade na kvaru, javili su mi se….

7 i 7 – izlazim u ulicu da se javim meštrima na preporučenoj udaljenosti komuniciram te ne nudim ništa osim…. DOBRO JUTRO MEŠTRI …. uzvraćaju meštri pod maskama….

7 i 11 – dolazi struja u naš dom, povlače se spremljeni bajpasi …..

Jedini razlog zašto Vam se obraćam je: ZAHVALA SVIM DJELATNICIMA ELEKTROJUGA TE OSTALIM SLUŽBAMA KOJI SE BRINU DA NAM U GRADU SVE FUNKCIONIRA!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA