30.8 C
Dubrovnik
Subota, 20 srpnja, 2024
NaslovnicaLifestyleZagreb tourfilm festival: Dvije nagrade za "Come home" promotivni film TZ Konavala

Zagreb tourfilm festival: Dvije nagrade za “Come home” promotivni film TZ Konavala

TZ općine Konavle osvojila je prošli tjedan dvije nagrade za svoj promotivni film Come home u produkciji Balduči filma iz Zagreba.

Naime, u Zagrebu je uz pokroviteljstvo predsjednika RH odrzan 12-ti međunarodni ZAGREB TOURFILM FESTIVAL s ciljem nagraditi film i audiovizualnu produkciju ne stariju od dvije godine koja promovira turizam u sljedećim aspektima: turistička destinacija (grad,regija, zemlja), avanturistički turizam, ekstremni sportovi, sportski turizam (skijanje, planinarenje, biciklizam…), nautički turizam, hoteli i resorti, ljudi, kultura i tradicija, religijski turizam, ruralni te kongresni turizam. Na Festival se ove godine prijavilo 200 filmova iz 33 zemlje. Radi se o profesionalno snimljenim filmovima, spotovima i TV reportažama visoke tehničke kvalitete i profesionalnog standarda snimljenim na jednu od zadanih tema.

U bogatoj konkurenciji TZ općine Konavle osvojila je prvo mjesto u konkurenciji za najbolji film koji promovira turističku destinaciju. Svečana dodjela nagrada dodjeljena je u hotelu Esplanade. 

Dan ranije, u sklopu Turističkog i etno film festivala Krk (TEFF), u konkurenciji od 100 filmova, TZ općine Konavle uručena je nagrada Grand prix publike. Festival je osnovala udruga Tragom hrvatske baštine uz pokroviteljstvo grada Krka i TZ grada Krka u svrhu turističke promocije i očuvanja tradicijske baštine. Festival je zamišljen na način da ima dva isprepletena dijela: festivalski s projekcijama filma i razgovorni – paneli na temu održivog razvoja, baštine i turizma.

TZO Konavle još jednom zahvaljuje svim sudionicima koji su pomogli u realizaciji ovog filma.

Nagrađeni film može se pogledati na  COME HOME – TZO Konavle

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA