32.8 C
Dubrovnik
Petak, 19 srpnja, 2024
NaslovnicaVijestiZabranjeno parkiranje na dijelovima kolnika u Ulici Bartola Kašića

Zabranjeno parkiranje na dijelovima kolnika u Ulici Bartola Kašića

Od ponedjeljka, 19. veljače, od 7 sati svakodnevno će Ulicom Bartola Kašića prometovati kamioni (mikseri) radi dovoženja betona potrebnog za izgradnju nove prometnice Tamarić, koja će spajati OŠ Mokošica s nerazvrstanom cestom Lozica-Mokošica-Komolac-Sustjepan.

Ovim putem obavještavamo građane u Ulici Bartola Kašića da za parkiranje vozila ne koriste dijelove kolnika ulice koji su naznačeni u priloženim skicama kako bi omogućili uredno prometovanje vozila za potrebe gradilišta.

Zabrana parkiranja bit će na snazi svakog dana osim nedjelje od 7 do 17 sati. Djelatnici Prometnog redarstava bit će primorani sankcionirati one vlasnike čija se vozila od ponedjeljka, 19. veljače zateknu parkirana na označenim dijelovima ulice, obavještavaju iz Grada Dubrovnika.

Izgradnja 900 metara duge dvosmjerne spojne ceste Tamarić ključna je investicija u cestovnu mrežu Mokošice jer će rasteretiti Ulicu Bartola Kašića te osigurati prometovanje do škole.

Izgradnja ceste značajna je i zbog planirane nadogradnje i rekonstrukcije OŠ Mokošica, čime će ova škola, koja je posljednja u dvosmjenskom režimu nastave, ući u režim izvođenja nastave u jednoj smjeni. Izgradnja ceste omogućit će i uvođenje autobusne linije do škole što će povećati i prometnu sigurnost u Ulici Bartola Kašića.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA