33.8 C
Dubrovnik
Četvrtak, 18 srpnja, 2024
NaslovnicaVijestiODLUČENO JE: Vodovod, Vrtlar, DURA-u te Hotel Gruž i dalje će voditi...

ODLUČENO JE: Vodovod, Vrtlar, DURA-u te Hotel Gruž i dalje će voditi isti ljudi

Održane su skupštine više komunalnih i trgovačkih društava u većinskom vlasništvu Grada Dubrovnika na kojima su uz druge točke imenovani predsjednici uprava – direktori koji će tim društvima upravljati u narednom razdoblju.  

Na skupštini društva Dubrovačka razvojna agencija DURA d.o.o. za promicanje lokalnog razvoja održanoj 16. lipnja 2021. za predsjednicu Uprave ponovno je na mandat od četiri godine imenovana Ana Marija Pilato Krile.

Za člana Uprave – direktoricu društva Vrtlar d.o.o., na skupštini koja je održana 23. lipnja 2021., imenovana je Alma Majstorović. Majstorović je tu funkciju obnašala i u prethodnom mandatu.

Skupština društva Vodovod Dubrovnik d.o.o. održana je također 23. lipnja te su tom prilikom na nove četverogodišnje mandate imenovani Vicko Begović za člana Uprava i Lukša Matušić za predsjednika Uprave.

I član Uprave (direktor) Hotela Gruž d.d. ostaje Vido Raič, kojega je na novi mandat od četiri godine imenovao nadzorni odbor tog društva na sjednici održanoj 14. lipnja 2021.

Upravljačke strukture ostalih trgovačkih društava u većinskom vlasništvu Grada Dubrovnika imenovat će se također u redovnom postupku.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA