31.8 C
Dubrovnik
Utorak, 23 srpnja, 2024
NaslovnicaVijestiVlahušić rekao: Matko, ako emitiraš ovu emisiju, imaš sudsku tužbu!

Vlahušić rekao: Matko, ako emitiraš ovu emisiju, imaš sudsku tužbu!

“Ja nisam pravomoćno osuđena osoba. Ja sam osoba čista ko dijete anđeo nebesko”, rekao je Andro Vlahušić, kandidat za gradonačelnika (Dubrovnik – naš Grad), na kraju emisije Libertas duel s Đurom Caporom.

Emisiju Libertas Duel pratite danas u 16:30 na Libertas televiziji. Riječ je o izbornoj emisiji u kojoj sučeljavamo kandidate za župana dubrovačko-neretvanskog kao i kandidate za gradonačelnika Dubrovnika.

Sučeljavanja jedan na jedan, odnosno Libertas Dueli emitiraju se svakim radnim danom sve do 13. i 14. svibnja kada Libertas televizija uz medijsku potporu Libero portala, Glasa Grada  i Dubrovniknet portala, organizira velika sučeljavanja svih kandidata za župana i gradonačelnika.

U Libertas Duelu oponenti imaju točno zadano vrijeme za predstavljanje odabranih tema i njihovu obranu kroz replike,  odgovaraju na opća pitanja o Gradu i Županiji koju planiraju predstavljati ali moraju, primjerice, i birati između dva pojma što ili koga više vole.

Današnji duelisti, kandidati za gradonačelnika su Đuro Capor iz stranke Srđ je Grad i Andro Vlahušić ispred platforme Dubrovnik – naš Grad. Na snimanju emisije među kandidatima je u jednom trenutku zaiskrilo. 

Nakon toga, Vlahušić je poručio:

“Imaš Matko jedan ogromni problem. Ne mogu ti pomoć. Ukoliko izađe ova emisija imaš apsolutnu sudsku tužbu. Ja nisam pravomoćno osuđena osoba. Ja sam osoba čista ko dijete anđeo nebesko”, rekao je Andro Vlahušić, kandidat za gradonačelnika (Dubrovnik – naš Grad), na kraju emisije. 

Što je prethodilo tome, gledajte danas u 16:30 sati, samo na Libertas televiziji!

Tijekom cijele emisije gledatelji imaju mogućnost, putem televotinga glasati za svog kandidata , odnosno za onoga za kojeg smatraju kako se u duelu bolje snalazi. Rezultate objavljujemo na kraju emisije i na Facebook stranici Libertas televizije!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA