21.8 C
Dubrovnik
Ponedjeljak, 26 rujna, 2022
NaslovnicaVijestiVLADA PREDLOŽILA Viktora Šobera za novog direktora Zračne luke Dubrovnik

VLADA PREDLOŽILA Viktora Šobera za novog direktora Zračne luke Dubrovnik

Dubrovčanin Viktor Šober je na zatvorenom dijelu današnje sjednice Vlade predložen Skupštini društva za novog direktora Zračne luke Dubrovnik.

Vlada je, naime, donijela Zaključak kojim se Skupštini društva Zračna luka Dubrovnik d.o.o. predlaže imenovanje Viktora Šobera za člana Uprave – direktora toga društva temeljem provedenog postupka po objavljenom javnom natječaju.

Na novo radno mjesto stiže iz Bruxellessa, gdje je radio kao savjetnik za telekomunikacije i informacijsko društvo u Stalnom predstavništvu RH pri EU.

Ovo je od 2017. treći natječaj za čelnu osobu dubrovačke zračne luke i prvi koji je uspješno okončan.

U međuvremenu je funkciju direktora obavljao Frano Luetić kojemu je Vlada svako 6 mjeseci produžavala mandata. Luetić će sada moći mirno poći u zasluženu mirovinu.

Podsjetimo, na posljednji natječaj se javilo 6 kandidata, od kojih je četvoro pozvano na razgovor u Zagreb. Među njima su bili Viktor Šober, Mato Klaić i Lukša Lukšić, te dosad javnosti nepoznata osoba koja se javila na natječaj.

Za dvojicu kandidata, Roka Tolića i Josipa Pajetka natjecanje je završilo već u prvom krugu, jer im je, prema obrazloženju iz Ministarstva prometa, dokumentacija bila nepotpuna.

Viktoru Šoberu posljednji natječaj za direktora dubrovačke zračne luke nije bio prvi, budući se već jedanput bio kandidirao, ali je potom svoju kandidaturu i povukao.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

KOMENTAR TJEDNA