23.8 C
Dubrovnik
Subota, 20 srpnja, 2024
NaslovnicaLifestyleVatrogasci pozivaju: odazovite se "Srcem za male heroje" !

Vatrogasci pozivaju: odazovite se “Srcem za male heroje” !

Zapovjednik Vatrogasne zajednice Dubrovačko-neretvanske županije Stjepan Simović pozvao je građane da se uključe u humanitarnu akciju nabavke transportnog ventilatora za prijevoz novorođenih beba helikopterskim medicinskim prijevozom.

Javna vatrogasna postrojba Grada Splita organizirala je humanitarnu akciju “Srcem za male heroje”, kojom je cilj prikupiti sredstva za nabavku medicinskog uređaja odjelu Klinike za dječje bolesti KBC-a Split, zavod za intezivnu pedijatriju.


HAMILTON-T1 je inteligentni transportni ventilator, koji pruža ventilacijsku terapiju za najmanje i najkrhkije pacijente tijekom transporta od Zadra do Dubrovnika.

Djelatnici Zavoda za intenzivnu pedijatriju, pedijatar intenzivist i intenzivistička medicinska sestra, nakon stabilizacije novorođenčeta i započete mehaničke ventilacije, u ustanovi gdje je dijete rođeno, prevoze novorođenče vojnim helikopterom u Split na daljnje liječenje, a upravo Hamilton transportni respirator je najbolja ventilacijska opcija za našu djecu.

Način prikupljanja donacija je:

  • Uplatama novčanih donacija na humanitarni IBAN HR3524070001300027858
  • Prikupljanje novčanih sredstva putem WEBSHOPA

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA