28.8 C
Dubrovnik
Četvrtak, 25 srpnja, 2024
NaslovnicaVijestiUVALA LAPAD Zvono: ne gradim parking, uređujem parcelu

UVALA LAPAD Zvono: ne gradim parking, uređujem parcelu

Čitatelji Dubrovnikneta poslali su na redakcijski mail fotografije iz Uvale Lapad kako je u blizini šetnice, na parceli čiji je vlasnik Mario Zvono, poznatiji po vlasništvu fast fooda Tutto Bene, bager koji raskopava zemljište. Čitatelji su nas upitali je li se tu gradi novi parking. Kontaktirali smo vlasnika parcele kao i Grad Dubrovnik.

-Službenici Odsjeka za komunalno redarstvo su temeljem prijave građana da se izvode ilegalni građevinski radovi postupali u ul. Šetalište kralja Zvonimira kojom prilikom je utvrđeno da se na čest. zem. 927/5 k.o. Gruž nalazi građevinski stroj koji vrši ravnanje terena unutar navedene čestice. Daljnjim prikupljenim saznanjima se utvrdilo da radove izvodi privatni investitor, ujedno i vlasnik navedene čestice, tvrtka Pizza Shop d.o.o.,  iz Dubrovnika, i to radove uređenja same čestice, odnosno izravnavanja iste, dok nisu evidentirani ilegalni građevinski radovi u smislu bespravne gradnje i slično.
Sukladno navedenom, službenici Odsjeka za komunalno redarstvo nisu utvrdili nepravilnosti iz domene svoje nadležnosti – kazali su iz Grada Dubrovnika.

Vlasnik parcele Mario Zvono kazao je kako ne gradi nikakav parking.

-Ne gradim parking, uređujemo parcelu, posaditi ćemo stabla uz samu šetnicu. Cilj nam je bio oformiti kao nekakvu “javnu površinu” za Dubrovački zimski festival, a da nema koronavirusa održavali bi različite događaje – rekao je za Dubrovniknet Zvono.

FOTO: Čitatelji

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA