9 C
Dubrovnik
Utorak, 20 travnja, 2021
Naslovnica Lifestyle Uspješno završen četvrti Festival soli Ston

Uspješno završen četvrti Festival soli Ston

Uspješno je okončan četvrti po redu Festival soli Ston 2020., koji se u stonskoj solani i na drugim otvorenim prostorima Stona održao od 28. do 30. kolovoza.

Organizatori Udruga Amorette i Solana Ston od srca zahvaljuju svima koji su sudjelovali u programima festivala te se pridržavali epidemioloških preporuka i mjera HZJZ. Zahvaljujući Turističkoj zajednici općine Ston, Općini Ston, Dubrovačkoj-neretvanskoj županiji, Hrvatskoj gospodarskoj komori te sponzorima program ovogodišnjeg festivala realiziran je u manjem obimu, ali i s novim sadržajima, među kojima posebno ističemo Art Park Komarda.

U suorganizaciji Doma Marina Držića jučer poslijepodne u parku Komarda predstavilo se devet umjetnika koji su izložili po jedno svoje djelo, a posjetitelji svih uzrasta aktivno su sudjelovali u isprobavanju njihovih tehnika stvaranja – od keramike i žice do raznih vrsta boja. Sudjelovali su umjetnici Jasmina Runje, Ivan Perak, Iris Lobaš Kukavičić, Tonko Smokvina, Anamarija Bezek, Lena Kramarić, Eva Zvrko, Maja Suvaljko , a sve je fotografskim okom popratilaiznimno talentirana stonska fotografkinja Sandra Vuletić.

U jutarnjim satima predstavio se Brass ansambl Dubrovačkog simfonijskog orkestra koji je nastupio na Trgu kralja Tomislava.

Posljednju večer festivala u prekrasnom ambijentu Solane Ston posjetitelji su ispratili uz mlade glazbenike Mihu, Mara i Điva i neke od ponajljepših hrvatskih popularnih skladbi.

Zahvaljujemo i Udruzi HOP Pelješac, OPG-u Tepšić i Kući meda Majkovi, te Domu Marina Držića na aktivnoj suradnji i pomoći pri organizaciji ovogodišnjeg festivala, te svim sponzorima, ali ponajviše posjetiteljima koji su odgovornošću doprinijeli da festivalska događanja proteknu u skladu s mjerama i preporukama HZJZ.

Vidimo se dogodine na petom izdanju Festivala soli!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

Komentar tjedna by Lidija Crnčević

Put oko Svijeta

Slatki život Alise Nenadić