31.8 C
Dubrovnik
Nedjelja, 14 srpnja, 2024
NaslovnicaLifestyleUSPJEH NA MATURI: Tijana Stojanović, Andrea Marković i Nikoleta Paljetak odlične iz...

USPJEH NA MATURI: Tijana Stojanović, Andrea Marković i Nikoleta Paljetak odlične iz sva tri predmeta na A razini

Gimnazijalci obzirom na dvije godine provedene na nastavi na daljinu ostvarili su izvrsne rezultate na ispitima državne mature – napisali su na stranici Gimnazije Dubrovnik, nakon što su objavljeni rezultati državne mature.

Šest učenika upisalo je medicinu, jedan učenik dentalnu medicinu u Zagrebu, više učenika FER i arhitekturu, učenici koji su izašli sva tri predmeta na A razinu i dobili ocjenu odličan iz sva tri predmeta su : Tijana Stojanović, Andrea Marković i Nikoleta Paljetak.

Jan Miošić, Matea Brautović i Nika Lazo dva odlična i jedan vrlo dobar uspjeh također na A razini, učenik Ivo Mujo ostvario je izvrstan rezultat iz fizike koji iznosi 99,711 percentila, a učenica Nikoleta Paljetak isto tako izvrstan rezultat iz hrvatskog jezika od 99,763 percentila.

21 učenik ostvario je ocjenu odličan iz hrvatskog jezika, 9 učenika iz matematike, 8 učenika iz fizike, 42 učenika iz engleskog jezika, sve viša razina.

Andrea Marković je učenica generacije jer pored odličnog rezultata na višoj razini iz tri glavna predmeta ostvarila je odličan uspjeh i iz fizike i upisala je FER u Zagrebu.

Čestitamo! Bravo! – napisali su na fb stranici Gimnazije Dubrovnik.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA