20.8 C
Dubrovnik
Petak, 17 svibnja, 2024
NaslovnicaLifestyleUskrs u Dubrovniku - Tjedan proljetnih okusa

Uskrs u Dubrovniku – Tjedan proljetnih okusa

U organizaciji Turističke zajednica grada Dubrovnika, na Uskrs će se, ispred crkve sv. Vlaha, održati nastup Klape Ragusa te KUD Marko Marojica, a tijekom kojih će djevojke u tradicionalnim narodnim  nošnjama dijeliti pengana jaja kao prigodan poklon svim posjetiteljima. Uz vedre proljetne dane, bliži se i Tjedan proljetnih okusa – gastro manifestacija organizirana u suradnji Turističke zajednice grada Dubrovnika i dubrovačkih ugostitelja tijekom koje ćete moći uživati u bogatim, maštovitim i ukusnim specijalitetima pripremljenim u dubrovačkim restoranima u trajanju od 17. do 24. travnja.


Dubrovački chefovi, inspirirani svježim proljetnim namirnicama, pripremili su zanimljive menije sastavljene od jela s divljim šparogama, rotkvicama, mladim lukom, bobom, janjetinom, škampima.

U ovoj gastro manifestaciji sudjeluje osamnaest ugostiteljskih objekata: Restoran Azur Dubrovnik, Restoran Banje Beach, Konoba Blidinje, Konoba Carpaccio, Chihuahua Cantina Mexicana, Restoran Gusta me,Hotel Kazbek,Taverna Loggia,Restoran Eden,Restoran Momenti Hotela Valamar Collection President,Restoran Orsan,Rhea Silvia Wine & Tapas Bar, Konoba Rozario, Restoran Sesame Restoran Stara Loza u Prijeko Palace-u, Bistro Tavulin te Taj Mahal u Gradu i u hotelu Lero. Bogatu ponudu restorana kao i brojeve za rezervaciju možete pronaći na linku.

Posjetite Dubrovnik u proljeće i uživajte u tek probuđenoj prirodi, proljetnim okusima i mirisima juga.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA