28.8 C
Dubrovnik
Utorak, 23 srpnja, 2024
NaslovnicaVijestiUrušio se dio podzida u Bogišićevu parku, Kristić poziva na žurnu sanaciju

Urušio se dio podzida u Bogišićevu parku, Kristić poziva na žurnu sanaciju

Uslijed sinoćnje kiše došlo je urušavanja dijela podzida koji dijeli park Baltazara Boškovića od ulice Anice Bošković. Javnost je o tome izvijestio vijećnika Mosta Maro Kristić, koji je u priopćenju podsjetio kako u dva navrata na Gradskom vijeću ukazivao na loše stanje podzida te kako je tada obećana žurna intervencija komunalnog redarstva i sanacija oštećenih i nagnutih dijelova podzida

“Prije gotovo šest mjeseci na zamolbu stanovnika ulica Anice Bošković i Baltazara Bogišića na Gradskom vijeću sam u dva navrata ukazivao na loše stanje podzida koji dijele Park Baltazara Bogišića od ovih ulica.

Tada je obećana žurna intervencija komunalnog redarstva i sanacija oštećenih i nagnutih dijelova podzida. Stanovnici su se potom i pojedinačno obraćali gradskom kotaru Pile-Kono i komunalnom redarstvu ukazujući na opasnost, ali oni ih očito nisu ozbiljno shvatili odnosno nisu savjesno obavili svoj posao.

Ovaj put je srećom prošlo bez ljudskih žrtava samo jer je kiša padala noću, jer ova ulica je iznimno frekventna i njome svakodnevno prolazi veliki broj ljudi. Očekujemo žurnu sanaciju ne samo na ovoj lokaciji na kojoj je došlo do urušavanja nego na svim drugim lokacijama na kojima ista opasnost prijeti”, zaključuje Kristić.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA