31.8 C
Dubrovnik
Subota, 5 srpnja, 2025
HomeVijestiUčenici TUŠ-a otputovali u Francusku kako bi naučili kako osmislili jelovnik za...

Učenici TUŠ-a otputovali u Francusku kako bi naučili kako osmislili jelovnik za osobe netolerantne na gluten i laktozu

Učenici Turističke i ugostiteljske škole Dubrovnik 2.f. i 2.g razreda s nastavnikom kuharstva Ivom Žeravicom otišli su na transnacionalnu aktivnost učenja, podučavanja i osposobljavanja u francuski grad Guyancourt, Francuska u trajanju od pet radnih dana u sklopu projekta + H.E.A.L.THY. D.I.E.T. – teacHing and Empowering AbiLiTY of stuDents In prEparing plaTes financiran iz programa Erasmus+ Školska partnerstva. 

Riječ je završnoj mobilnosti koja se trebala odraditi točno prije godinu dana ali zbog pandemije projekt je produljen i nadamo se da ćemo na ovoj mobilnosti gdje nas čekaju francuski i talijanski partneri ostvariti zadane ciljeve planirane projektom a to je osmišljavanje jelovnika za osobe koje imaju problem s glutenom i netolerancijom na laktozu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA