22.8 C
Dubrovnik
Srijeda, 16 lipnja, 2021
NaslovnicaVijestiUčenici TUŠ-a otputovali u Francusku kako bi naučili kako osmislili jelovnik za...

Učenici TUŠ-a otputovali u Francusku kako bi naučili kako osmislili jelovnik za osobe netolerantne na gluten i laktozu

Učenici Turističke i ugostiteljske škole Dubrovnik 2.f. i 2.g razreda s nastavnikom kuharstva Ivom Žeravicom otišli su na transnacionalnu aktivnost učenja, podučavanja i osposobljavanja u francuski grad Guyancourt, Francuska u trajanju od pet radnih dana u sklopu projekta + H.E.A.L.THY. D.I.E.T. – teacHing and Empowering AbiLiTY of stuDents In prEparing plaTes financiran iz programa Erasmus+ Školska partnerstva. 

Riječ je završnoj mobilnosti koja se trebala odraditi točno prije godinu dana ali zbog pandemije projekt je produljen i nadamo se da ćemo na ovoj mobilnosti gdje nas čekaju francuski i talijanski partneri ostvariti zadane ciljeve planirane projektom a to je osmišljavanje jelovnika za osobe koje imaju problem s glutenom i netolerancijom na laktozu.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

Komentar tjedna by Lidija Crnčević

Put oko Svijeta

Slatki život Alise Nenadić