23.8 C
Dubrovnik
Subota, 20 srpnja, 2024
NaslovnicaLifestyleUčenici TUŠ-a ostvarili sjajne rezultate na regionalnom natjecanju WorldSkills Croatia

Učenici TUŠ-a ostvarili sjajne rezultate na regionalnom natjecanju WorldSkills Croatia

Učenici Turističke i ugostiteljske škole Dubrovnik natjecali su se u turističkim i ugostiteljskim znanjima i vještinama na regionalnom natjecanju WorldSkills Croatia.

Prvo mjesto osvojile su učenica Marija Trojković u disciplini Pomoćni kuhar pod mentorstvom Pera Lučića te Andrea Ivanović u disciplini Recepcijsko poslovanje pod mentorstvom Ivana Udženije.

Ana Zlošilo pod mentorstvom Luka Šimunovića u disciplini Ugostiteljsko posluživanje osvojila je treće mjesto, kao i Lukrecija Novaković u disciplini Turistička destinacija pod mentorstvom Nikše Grabovca.

Matija Lonco pod mentorstvom Lea Ljubičića osvojio je četvrto mjesto u disciplini Kuharstvo.

Regionalno natjecanje WorldSkills Croatia održano je od 14. do 16. ožujka u tri grada Trogiru, Zadru i Splitu, kao priprema za WorldSkills Croatia državno natjecanje učenika strukovnih škola koje će se održati u svibnju u Zagrebu.

WorldSkills Croatia dio je Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih (ASOO) i najveće je strukovno natjecanje u ovom dijelu Europe čiji je cilj promocija i popularizacija strukovnog obrazovanja i poticanje učenika završnih razreda osnovnih škola na upis u strukovne škole.

Čestitamo učenicima i njihovim mentorima!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA