34.8 C
Dubrovnik
Srijeda, 28 srpnja, 2021
NaslovnicaInfocentarU SRIJEDU Javno izlaganje studije o utjecaju na okoliš izgradnje tankerskog priveza...

U SRIJEDU Javno izlaganje studije o utjecaju na okoliš izgradnje tankerskog priveza terminala za tekuće terete i ukapljeni naftni plin u Luci Ploče

Upravni odjel za zaštitu okoliša, imovinsko-pravne i  komunalne poslove Dubrovačko-neretvanske županije obavještava da će

Javno izlaganje o STUDIJI O UTJECAJU NA OKOLIŠ IZGRADNJE TANKERSKOG PRIVEZA TERMINALA ZA TEKUĆE TERETE I UKAPLJENI NAFTNI PLIN S PRIPADAJUĆIM UREĐAJEM ZA GRIJANJE PLINA U LUCI PLOČE biti održano u srijedu, 21. srpnja 2021. u 17:00 sati u  Domu Kulture u Pločama, uz primjenu protuepidemijskih mjera propisanih odlukama nadležnog Stožera civilne zaštite te preporukama i nalozima drugih nadležnih tijela. Na javnom izlaganju bit će prisutni predstavnici nositelja zahvata, Lučke uprave Ploče,   izrađivača studije te Grada Ploča koji će neposredno davati odgovore i raspravljati o postavljenim pitanjima javnosti i zainteresirane javnosti.

Javni uvid u Studiju traje od 12. srpnja do 10. kolovoza 2021. godine, svakog radnog dana od 9:00 do 14:00 sati u prostorijama upravne zgrade Grada Ploča. Studija je objavljena i na internetskim stranicama Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja.

Tijekom javnog uvida, mišljenja, prijedloge i primjedbe na Studiju mogu se upisati u knjigu primjedbi na mjestu javnog uvida ili dostaviti poštom na adresu Upravnog odjela za zaštitu okoliša, imovinsko-pravne i komunalne poslove Dubrovačko-neretvanske županije, Vukovarska 16, Dubrovnik.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

Komentar tjedna by Lidija Crnčević

Put oko Svijeta

Slatki život Alise Nenadić