18.8 C
Dubrovnik
Subota, 16 listopada, 2021
NaslovnicaVijestiU Dubrovniku započelo cijepljenje turističkih djelatnika

U Dubrovniku započelo cijepljenje turističkih djelatnika

U sportskoj dvorani u Gospinu polju započelo je organizirano cijepljenje turističkih djelatnika. Kako saznajemo danas bi se trebalo cijepiti 450 osoba. Prema viđenom, odaziv je dobar. Najavljena je i posjeta ministrice turizma i sporta Nikolina Brnjac punktu organiziranog cijepljenja turističkih djelatnika.

Podsjetimo, oanizirano cijepljenje turističkih djelatnika započinje danas, 23. travnja u Dubrovačko-neretvanskoj županiji. Nakon Dubrovnika, sukladno prioritetima i planu cijepljenja, krenut će se s cijepljenjem turističkih djelatnika i u svim ostalim turističkim destinacijama. 

U prvoj prioritetnoj skupini za cijepljenje su zaposlenici koji ostvaruju veće kontakte prema gostima i oni koji zbog prirode posla nisu u mogućnosti osigurati kvalitetnu fizičku distancu u zatvorenim prostorima ili su izravno u kontaktu s proizvodima koji idu pred gosta, dok su u drugoj prioritetnoj skupini zaposlenici koji poslove mogu obavljati bez bliskog izravnog kontakta s gostima te ostvaruju povremene kontakte prema gostima i u obavljanju posla mogu osigurati epidemiološku distancu.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

Komentar tjedna by Lidija Crnčević

Put oko Svijeta

Slatki život Alise Nenadić