20.8 C
Dubrovnik
Subota, 28 svibnja, 2022
NaslovnicaVijestiTransavia će i u rujnu slijetati u Čilipe iz Nantesa

Transavia će i u rujnu slijetati u Čilipe iz Nantesa

Transavia, niskobudžetna aviokompanija iz Air France – KLM grupacije, objavila je svoj red letenja za rujan ove godine. Većina linija prema Hrvatskoj prestati će prometovati prije kraja rujna. Što je s Dubrovnikom? Donosi Croatian Aviation.

Transavia je vrlo rano pokrenula promet prema Hrvatskoj, odmah nakon popuštanja mjera i otvaranja zemalja iz kojih inače leti prema hrvatskim zračnim lukama. Kompanija je obnovila promet prema zračnim lukama u Hrvatskoj u koje je letjela i prethodne sezone, no jasno, u reduciranom obliku i s manje redovnih linija.

Transavia će i u rujnu letjeti prema 5 hrvatskih zračnih luka: Puli, Rijeci, Zadru, Splitu i Dubrovniku, no ujedno će tokom idućeg mjeseca doći do prekida većine linija.

Linije prema Splitu

Linija Split – Pariz Orly prometovati će 3 puta tjedno u rujnu (utorkom, četvrtkom i nedjeljom) a trenutno su najavljeni letovi i za listopad.

19. rujna doći će do prekida prometa na liniji Split – Rotterdam, a ista će do navedenog datuma biti u prometu 2 puta tjedno (ponedjeljkom i subotom).

Linije prema Dubrovniku

Linija Dubrovnik – Nantes najavljena je za rujan jednom tjedno (svake subote), a očekuje se nastavak prometa i kroz listopad.

U rujnu će doći do prekida prometa na dvije linije ove aviokompanije prema Dubrovniku. 26. rujna prestati će prometovati linija Dubrovnik – Pariz Orly koja će do navedenog datuma biti u prometu 3 puta tjedno (utorkom, subotom i nedjeljom). 19. rujna najavljen je zadnji let na liniji Dubrovnik – Rotterdam, do tada će linija biti u prometu 2 puta tjedno (utorkom i subotom).

Linije prema Zadru, Rijeci i Puli

Linija Zadar – Rotterdam u prometu je do 19. rujna, dva puta tjedno (srijedom i subotom), linija Pula – Rotterdam u prometu je do 20. rujna, dva puta tjedno (četvrtkom i nedjeljom), a istog datuma prestati će prometovati i linija Rijeka – Eindhoven koja će do tada prometovati također dva puta tjedno (četvrtkom i nedjeljom).

Kompanija je u ljetnoj sezoni 2019. većinu svojih linija prema Hrvatskoj obavljala do sredine listopada.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA