27.8 C
Dubrovnik
Ponedjeljak, 15 srpnja, 2024
NaslovnicaVijestiTodorovski odlazi s čela UO za izgradnju, v.d. pročelnica Paula Pikunić Vugdelija

Todorovski odlazi s čela UO za izgradnju, v.d. pročelnica Paula Pikunić Vugdelija

Već mjesecima se “šuškalo” kako Srđan Todorovski napušta gradsku upravu i kako svojom voljom odlazi s pročelničkog mjesta Ureda za izgradnju, a današnja objava gradonačelnika Frankovića na fb-u je to i potvrdila. Franković je napisao:

Nakon četiri godine s mjesta pročelnika Upravog odjela za izgradnju odlazi Srđan Todorovski. Dužnost v.d. pročelnice preuzima Paula Pikunić Vugdelija, informacija je to koju je putem svog Facebook profila objavio gradonačelnik Mato Franković.

Hvala ti Srđane, na tvom predanom radu i služenju Gradu u ove posljednje četiri godine. Iza nas su brojni projekti koje smo ostvarili i uvjeren sam kako ćemo u budućnosti i dalje uspješno surađivati.

V.d. pročelnica Paula Pikunić Vugdelija je dipl. inženjer građevine s dugogodišnjim iskustvom rada u privatnom sektoru, a posljednje četiri godine radi u Upravnom odjelu za izgradnju prvo na mjestu savjetnik, a potom kao viši savjetnik.

Odlaskom Srđana Todorovskog, Paula preuzima veliku odgovornost za realizaciju brojnih projekata koji su ispred nas. Uvjeren sam kako će svojim iskustvom, znanjem, stručnošću i sposobnošću u nadolazećem razdoblju dovesti do realizacije brojnih kapitalnih projekata koji će povećati kvalitetu života svih naših sugrađana. Još jednom Srđane, veliko hvala! A, Paula hrabro, mudro i časno služi svom Gradu i nećeš pogriješiti.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA