32.8 C
Dubrovnik
Ponedjeljak, 15 srpnja, 2024
NaslovnicaLifestyleTate u Banovini: skrivali smo suze jer nekako nije muški plakati...

Tate u Banovini: skrivali smo suze jer nekako nije muški plakati…

Dubrovačke tate ponovno su izveli herojski podvig i iza njih je još jedna uspješna akcija u i za Banovinu. Ivica Hajdić je zapisao:

Još jedna akcija je iza nas. Još smo jednom napunili srca i vratili bar na kratko osmijeh ljudima. Nekako smo najosjetljiviji na djecu tako da smo i u današnjoj akciji stavili fokus na one nama najdraže, na djecu. Posjetili smo samohranu majku s četvero djece i donirali novac za materijal od kojeg je obnovljen krov. Dogovorena je daljnja akcija pomoći za ovu hrabru majku koja je neizmjerno zahvalna na pomoći. Ako pitate njenu skromnu djecu je li im nešto treba, ponizno odgovaraju :”Ne treba ništa hvala vam, pomozite potrebitijima…” I da čovjek ne bi zaplakao. Ma i kamen bi plakao. Stalno smo skrivali suze jedni od drugih jer nekako nije muški pustiti suzu…Posjetili smo još tri obitelji sa više djece kojima smo u nekoliko navrata pomagali, a koji su nas vrhunski dočekali.

I na kraju naše današnje akcije pošli smo do samohranog oca petero djece koji zaista zasluženo nosi naziv tata , a kojemu je u potpunosti uništena kuća i uručili mu simbolično donacijski ček od 65 000 kuna. Suze, grop u grlu i zahvalnost u očima ovog nevjerojatnog borca za svoju djecu, dovoljno su rekle hvala svima nama jer nije mogao izgovoriti niti riječi…Ono što mogu reći u ime svih je Veliko hvala svima vama, Dubrovnik je kao uvijek pokazao veliko srce, jer ovo je zasluga svih vas koji ste nam pomagali i koji ste nas podržavali. Teško je prenijeti emocije, teško je u šaku riječi provući teške i tužne sudbine ljudi ali ono što mogu reći sa sigurnošću je da je tako dobro činiti dobro, i da je lijepo biti dio ove vrhunske ekipe “Tata je tata” na koju sam beskrajno ponosan – zapisao je tata Ivica Hajdić.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA