30.8 C
Dubrovnik
Četvrtak, 18 srpnja, 2024
NaslovnicaVijestiSvečana sjednica Općine Dubrovačko primorje - dodijeljene nagrade lauretima

Svečana sjednica Općine Dubrovačko primorje – dodijeljene nagrade lauretima

Povodom Dana Općine Dubrovačko primorje te 32. obljetnice od oslobođenja sinoć je u Hotelu Admiral održana Svečana sjednica općinskog vijeća Općine Dubrovačko primorje. Svečanoj sjednici nazočili su izaslanici Vlade RH, predsjednika Hrvatskog sabora, izaslanik ministra hrvatskih branitelja, državna tajnica u Ministarstvu regionalnoga razvoja i fondova Europske unije te načelnici susjednih općina; Ston, Župa dubrovačka, Konavle, ali i brojni drugi predstavnici javnog, političkog, društvenog i vjerskog života.

Načelnik Općine Dubrovačko primorje, Nikola Knežić u svom se obraćanju spomenuo svih dosadašnjih projekata, a koji prema njegovim riječima ne bi bili mogući bez mnogobrojnih aktera kao što su Vlada RH, Dubrovačko – neretvanska županija te svi ostali koji su na bilo koji način doprinijeli razvitku Općine.

-Gledajući film u kojem su istaknuti mnogobrojni infrastrukturni projekti te oni koji se tiču prometa, vodoopskrbe, izgradnje vrtića, moram spomenuti i još tri vrlo važna projekta koja nisu navedena u filmu, a koja povezuju našu općinu s okolnim općinama. To su projekt širokopojasnog interneta, projekt Camino – Međugorje te još jedan veliki projekt, a to je izgradnja autoceste koja će spojiti Slano i sljedeća ugovorena dionica za izgradnju trebala bi biti upravo ona od Zaton Dola do spoja Slanog. – rekao je Knežić.

U nastavku sjednice dodijeljene su nagrade ovogodišnjim laureatima Općine Dubrovačko primorje.

Nagrada Općine Dubrovačko primorje za izniman doprinos u razvoju i izgradnji vodoopskrbnih sustava na području Općine dodijeljena je tvrtki Vodovod Dubrovnik. Voditelju Malog Linđa u OŠ Slano Nikši Kraljiću dodijeljena je nagrada za doprinos u očuvanju kulturne baštine Dubrovačkog primorja u proteklom jednogodišnjem razdoblju. Nagradu za nesebičnu pomoć stanovnicima Općine Dubrovačko primorje u najtežim životnim situacijama i doprinos ugledu i promociji Općine u zemlji i svijetu dodijeljena je ravnatelju Opće bolnice Dubrovnik, izv. prof. dr. sc Mariju Bekiću.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA