14.8 C
Dubrovnik
Srijeda, 28 veljače, 2024
NaslovnicaVijestiSuzana Glavočić nova je ravnateljica Centra za socijalnu skrb Dubrovnik

Suzana Glavočić nova je ravnateljica Centra za socijalnu skrb Dubrovnik

Centar za socijalnu skrb Dubrovnik ima novu ravnateljicu. Nakon što je završio drugi, ponovljeni natječaj za ravnatelja ove ustanove Upravno vijeće na čelu s Katarinom Doršner je odabralo ravnateljicu između tri prijavljene kandidatkinje, a Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike potvrdilo je izbor Suzane Glavočić.

Glavočić je donedavno radila kao pravnica u gradskoj upravi, a inače je i predsjednica Temeljne organizacije HDZ-a Lopud. Na natječaj se javila i dosadašnja ravnateljica Ružica Misir, kao i jedna od dugogodišnjih zaposlenica Centra.

Ministarstvo utvrdilo brojne propuste u dubrovačkom Centru za socijalnu skrb, izrečene 23 mjere

Podsjetit ćemo kako je u četverogodišnjem mandatu ravnateljice Misir dubrovački Centar za socijalnu skrb ostao bez desetak iskusnih i stručnih djelatnika, a osim narušenih međuljudskih odnosa, Ministarstvo je utvrdilo brojne propuste u radu Centra te su izrečene čak 23 mjere. Stara ravnateljica i dalje ostaje zaposlenica u Centru, a pred novom ravnateljicom veliki su izazovi, kako u popravljanju međuljudskih odnosa i ispravljanju nepravilnosti, tako i u ponovnom ekipiranju stručnih kadrova.

FOTO: HDZ Dubrovnik

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA