26.8 C
Dubrovnik
Subota, 13 srpnja, 2024
NaslovnicaInfocentarSUTRA! Virtualno otvaranje 13. Mirisa Božića u Konavlima

SUTRA! Virtualno otvaranje 13. Mirisa Božića u Konavlima

Ne propustite Virtualno otvaranje 13. Mirisa Božića u Konavlima koje će se moći pratiti sutra, 18. prosinca na programu Dubrovačke televizije u 16,30 sati i na programu Libertas televizije u 17,30 sati. 

Otvaranje se organizira u Radovčićima u Vili Tantini, a u programu se predstavljaju konavoski božićni običaj soljenja mesa i božićna trpeza s neizostavnom zelenom menestrom. Predstavit će se i konavosko vino napravljeno od grožđa ubranog na ovogodišnjem Trganju kojega je za Agroturizam ove godine radio konavoski vinar Đuro Pendo. 

Ne propustite pogledati i emisiju „Okusi zavičaja“ koja se emitira također u perak 18. prosinca, s početkom u 20,00 sati na Libertas televiziji. Emisija je snimana u OPG-u 1610 u Komajima i prikazuje način pripremanja konavoske zelene menestre. Menestra će se u okviru manifestacije Mirisi Božića moći naručiti kod konavoskih agroturizama i na www.agroturizam-konavle.hr   u vremenu od 19. do 23. prosinca, a mlade Konavoke i Konavljani u narodnoj nošnji će, u posebno pripremljenoj ambalaži, obavljati bronzin-dostavu zelene menestre. Uz menestru će od vinara moći naručiti i konavoska vina.  

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA