28.8 C
Dubrovnik
Ponedjeljak, 15 srpnja, 2024
NaslovnicaKulturaSupetART u Cavtatu: izložba fotografija Miha Skvrce

SupetART u Cavtatu: izložba fotografija Miha Skvrce

Izložba suvremenog dubrovačkog fotografa  Miha Skvrce na kojoj će svoje radove iz opusa Na rubovima stvarnosti predstaviti u sklopu ovogodišnjeg izdanja projekta SupetART bit će otvorena sutra, u ponedjeljak, 17. lipnja 2024. u 20 sati u Hotelu Supetar u Cavtatu.

SupetART je projekt koji publici u prostorima Hotela Supetar Cavtat predstavlja radove renomiranih lokalnih umjetnica i umjetnika. Pokrenut je kao svojevrsni „artist-in-residence” program s ciljem promocije umjetnosti integrirane u sam prostor hotela.

Umjetnik Miho Skvrce rođen je u Dubrovniku 1976. godine. Upisao je studij slikarstva na Accademia di Bele Arti u Veneciji, a tijekom studija fokusirao se na fotografiju. Po povratku u Dubrovnik posvetio se umjetničkoj i profesionalnoj reporterskoj fotografiji. Radio je kao suradnik u Kazalištu Marina Držića, a fotografirao je i za nekoliko dubrovačkih medija. Od 2017. godine radi kao muzejski fotograf u Umjetničkoj galeriji Dubrovnik. Trenutno surađuje s Turističkom zajednicom grada Dubrovnika, Sveučilištem u Mostaru i brojnim publikacijama. Član je Hrvatske udruge likovnih umjetnika primijenjenih umjetnosti.  

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA