30.8 C
Dubrovnik
Petak, 12 srpnja, 2024
NaslovnicaVijestiStjepan Perić prodaje prostor na Stradunu za 2,2 milijuna eura

Stjepan Perić prodaje prostor na Stradunu za 2,2 milijuna eura

Ugostitelj Stjepan Perić prodaje poslovni prostor na Stradunu za 2,2 milijuna eura! Riječ je o slastičarni “Gossip” na atraktivnoj lokaciji najposjećenije dubrovačke ulice, a da su vlasnici potpuno pogodili naziv svog ugostiteljskog objekta posve je jasno – o Perićevom potezu kada je kupio ovaj prestižni prostor se dosta u Gradu pričalo, baš kao što je sigurno kako će se ovih dana “po kavama” pretresati o iznosu koji se za njega traži.

Budući je riječ o nekretnini koja ima status zaštićenog kulturnog dobra, vlasnik ju je, zbog prava prvokupa morao ponuditi Dubrovačko-neretvanskoj županiji, pa se tako našla na dnevnom redu sjednice koja je najavljena za 23. srpnja.

Perićev prostor, koji se vodi kao dva dućana koja se prostiru na sveukupno 71 kvadratu, procijenjen je i ponuđen kupcima za 2,2 milijuna eura.

Stjepan Perić je svojedobno bio predsjednik Ceha ugostitelja, u najmu drži restoran Poklisar i manji cafe bar na Stradunu, a prije nekoliko godina se njegovo ime spominjalo i vezano uz zakup legendarnog Troubadoura s čijim je vlasnicima završio na sudu zbog neplaćanja najamnine. Perić je bez dlake na jeziku jako često u medijima istupao prozivajući aktualnu vlast za nerad i nesposobnost, a osobito ga je razljutila nedavna odluka konzervatora da mu se ispred restorana Poklisar ukloni tenda koja je na tom mjestu stajala desetak godina.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA