23.8 C
Dubrovnik
Subota, 1 listopada, 2022
NaslovnicaLifestyleSRCE POD POVEĆALOM: boca vrhunskog vina i Božićni aranžman za dubrovačku gimnazijalku

SRCE POD POVEĆALOM: boca vrhunskog vina i Božićni aranžman za dubrovačku gimnazijalku

Lions klub Sveti Vlaho organizira tradicionalnu Božićnu humanitarnu akciju, ove godine pod nazivom “Srce pod povećalom”. Sutra, u petak 18. i subotu 19. prosinca ispred Robne kuće “Srđ” u vremenu od 8 do podne, bit će postavljen štand na kojemu će se naći vrhunska i kvalitetna vina te božićni aranžmani čiji će kompletan prihod od prodaje biti namijenjen za kupnju elektroničkog povećala za 16-godišnju dubrovačku gimnazijalku. Potreban joj je da bi joj se olakšalo školovanje, sutra studiranje, jer je slabovidna.

Dubrovačka gimnazijalka treba elektroničko povećalo koje će joj olakšati školovanje. Idemo, prvi korak je napravljen!

Ovogodišnjoj akciji Lions kluba Sveti Vlaho odazvali su se brojni vinari, donirajući svoja kvalitetna i vrhunska vina u ove plemenite humanitarne svrhe. Zahvaljujući im, za božićnom trpezom će se moći nazdraviti s dobrom kapljicom s potpisom Karaman, Crvik, Miljas, Mrgudić, Miličić, Šimunković, Skaramuča, Šuica, te PZ Kuna i donacijom poduzeća Bakus. Vina će se prodavati po promotivnoj cijeni.

Osim vina, Lionsi su se pobrinuli i za božićne aranžmane i vjenčiće koji će vašem domu dati pravi svečani, blagdanski ugođaj. Slastice stižu iz radionice “Dubrovačke kuće”.

Kupite bocu vina ili aranžman i olakšajte našoj mladoj sugrađanki da se školuje.

FOTO: arhiv dubrovniknet

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

KOMENTAR TJEDNA