29.8 C
Dubrovnik
Utorak, 23 srpnja, 2024
NaslovnicaLifestyleSONIC FESTIVAL NA LOVRJENCU: glazbeni festival za mlade 8. i 9. rujna

SONIC FESTIVAL NA LOVRJENCU: glazbeni festival za mlade 8. i 9. rujna

Tvrđava Lovrjenac će 8. i 9. rujna postati atraktivnom pozornicom za Sonic Festival Dubrovnik koji se organizira u suradnji s TZ grada Dubrovnika.

Riječ je o atraktivnom glazbenom festivalu namijenjenom mladim posjetiteljima i sugrađanima. Produkcija festivala vrlo je zahtjevna i podrazumijeva iznimno visok stupanj profesionalnosti i logističke pripreme što je ovih dana u punom jeku – javljaju organizatori.

Festivalska audio-vizualna produkcija je tehnološki na vrlo visokoj razini i podrazumijeva usklađenost razine buke s prihvatljivim jačinama sukladno nadležnim odlukama Grada Dubrovnika.

Vrijeme održavanja festivala je, također, u skladu s određenim radnim vremenom ugostiteljskih objekata u kojima se izvodi glazba u Gradu Dubrovniku.  Događaj je u potpunosti osiguran, zaštitarska služba je angažirana s potrebnim brojem osoblja, kao i svi ostali logistički elementi poput odnošenja otpada i slično s ciljem izbjegavanja neželjenih situacija.

Želja nam je stanovnike izvijestite o održavanju manifestacije kako bi imali punu informaciju o događaju, a vjerujemo da će naši sugrađani, tj. stanari ovog kotara, imati razumijevanja tijekom odvijanja festivala – poručuju organizatori.

Termini su, kako slijedi:

 8. i 9.9. (četvrtak, petak) sa početkom u 17:00 sati i završetkom u 00:00. 

Tehnička proba će se održati u srijedu 7.9. u vremenu od 18:00 do 00:00.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA