34.8 C
Dubrovnik
Petak, 19 srpnja, 2024
NaslovnicaVijestiSjednica Skupštine TZ grada Dubrovnika - Usvojen Godišnji program rada s financijskim...

Sjednica Skupštine TZ grada Dubrovnika – Usvojen Godišnji program rada s financijskim planom za 2023.

U ponedjeljak, 19. prosinca 2022. u 11 sati, održana je 5. Sjednica Skupštine Turističke zajednice grada Dubrovnika u hotelu Dubrovnik Palace, na kojoj su jednoglasno usvojene sve točke dnevnog reda, rezimirana uspješna 2022. godina te usvojen Rebalans financijskog plana za 2022. godinu i Godišnji program rada s financijskim planom za 2023. godinu.

Direktor Miro Drašković predstavio se nazočnim članovima Skupštine i prezentirao Godišnji program rada Turističke zajednice grada Dubrovnika za 2023. godinu te se osvrnuo na prošlu turističku sezonu. Naglašene su i promotivne aktivnosti koje su provedene tijekom godine, kampanje u kojima je sudjelovala TZ grada Dubrovnika kako bi se ostvarili što bolji turistički rezultati, a upravo neke od njih još uvijek traju i nastavit će se tijekom zimskih mjeseci.

Program rada i financijski plan TZ grada Dubrovnika za sljedeću 2023. godinu usmjeren je prema nastavku snažnih promotivnih aktivnosti posebice na cjelogodišnjim emitivnim tržištima koja su značajna za destinaciju kroz direktne marketinške kampanje i strateške projekte, kao i obradi stranih tržišta ciljanim prezentacijama s posebnim naglaskom na programe oživljavanja turističkog prometa tijekom zime, odnosno u predsezoni i posezoni.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA