30.8 C
Dubrovnik
Subota, 20 srpnja, 2024
NaslovnicaVijestiSilva Vlašić imenovana za zamjenicu pročelnice Marijete Hladilo, Maro Pavlović imenovan za...

Silva Vlašić imenovana za zamjenicu pročelnice Marijete Hladilo, Maro Pavlović imenovan za zamjenika Zdenka Medovića

Gradonačelnik Mato Franković danas je komentirao koji su razlozi za razrješenjem pročelnice Upravnog odjela za izdavanje i provedbu dokumenata prostornog uređenja i gradnje Silve Vlašić. Kazao je kako je poslala dokument u kojemu jasno navodi svoje razloge zbog kojih odlazi, a ona sada ide na mjesto zamjenice pročelnice Upravnog odjela za poslove gradonačelnika Marijete Hladilo.

 – U dokumentu koji je Vlašić poslala gradskoj upravi kao jedan od razloga odlaska navela je GUP Grada obzirom da je to loš dokument, a Upravni odjel je morao donositi rješenja i izdavati građevisnke dozvole sukladno tomu. Taj pritisak je smatrala da je išao najviše na nju i bio je preveliki. Nakon niza godina rada, a obnašala je tu dužnost od 2008. godine odlučila je reći da je dosta i ja sam to razumio i prihvatio. U javnom prostoru se svašta događa, niču zgrade, osim što moramo mijenjati GUP stvari moramo bolje posložiti – rekao je Franković.

Vršitelj dužnosti pročelnika Upravnog odjela za izdavanje i provedbu dokumenata prostornog uređenja i gradnje je Zdenko Medović koji je bio na čelu Upravnog odjela za gospodarenje gradskom imovinom.

Danas je još gradonačelnik Franković na mjesto zamjenika pročelnika Upravnog odjela za izdavanje i provedbu dokumenata prostornog uređenja i gradnje imenovao Mara Pavlovića koji je do sada radio u Upravnom odjelu za nekretnine. Franković je još dodao kako će biti još nekih novina i reorganizacija u Gradskoj upravi.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA