32.8 C
Dubrovnik
Petak, 19 srpnja, 2024
NaslovnicaVijestiŠampionski "Veliki zlatni suncokret" stiže na Mljet!

Šampionski “Veliki zlatni suncokret” stiže na Mljet!

Šampionsku titulu “Veliki zlatni suncokret” dobila je u kategoriji “Aktivni turistički sadržaji u ruralnom prostoru” Javna ustanova Nacionalni park Mljet.

Javna ustanova „Nacionalni park Mljet“ osvojila je nagradu za projekt Očuvanje izvornosti prirodne i tradicijske baštine NP Mljet, jedinstvenom hibridnom posjetiteljskom turom koja obogaćuje ponudu NP Mljet od 2021. godine, povezivanjem aktivnog turizma u zaštićenom prirodnom području s novim ekološkim tehnologijama i obnovljivim izvorima energije.

Dodjela nacionalne nagrade “Suncokret ruralnog turizma Hrvatske” za 2023. održana je u sinoć, 30. studenog u Gospodarskom centru Osječko-baranjske županije, gdje je istaknuto da će Vlada u idućem razdoblju poseban naglasak staviti na razvoj kontinentalnog i ruralnog turizma.

Dodijeljeno je više od 80 nagrada u osam kategorija, za koje je kandidirano 197 projekata iz Hrvatske, BiH te Srbije, a još 10 kandidata prijavilo se za posebnu nagradu “Eduard Kušen”.

Šampionsku titulu “Veliki zlatni suncokret” dobili su, u kategoriji “Ruralno-turistički projekti” Centar za posjetitelje Dvorac Janković iz Suhopolja, u kategoriji vinskog turizma Vinarija “Bokšinac” iz Novalje, te u kategoriji “Aktivni turistički sadržaji u ruralnom prostoru” Javna ustanova Nacionalni park Mljet.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA