28.8 C
Dubrovnik
Četvrtak, 25 srpnja, 2024
NaslovnicaLifestyleŠALJITE SVOJE SNIMKE: Grad poziva na sudjelovanje u inicijativi #umjetnicigradu

ŠALJITE SVOJE SNIMKE: Grad poziva na sudjelovanje u inicijativi #umjetnicigradu

„Umjetnici Gradu“ naziv je inicijative pokrenute od strane Grada Dubrovnika uz potporu javnih ustanova u kulturi, a kojoj je cilj u vremenima društvene izolacije svim konzumentima kulture ponuditi dodatne sadržaje kojima će lako pristupiti iz udobnosti svojih domova.  

Inicijativi #umjetnicigradu već su se priključili brojni dubrovački umjetnici, glazbenici i glumci, ali i ne samo oni. Na sudjelovanje  se pozivaju kreativci, udruge i pojedinci, svi oni imaju poriv pružiti svoj doprinos ovoj akciji. Mogućnosti za sudjelovanje su široke, a kreativnost je jedini uvjet.

Sve što je potrebno napraviti jest poslati snimku izvedbe neke glazbene ili plesne točke, snimku interpretacije pjesničkog ili proznog djela, primjerice nekog dramskog monologa i slično. Ne traži se nikakva posebna produkcija, izvedbu je dovoljno zabilježiti kamerom telefona i poslati je na e-mail adresu kultura@dubrovnik.hr.

Snimke se po primitku uz hashtag  #umjetnicigradu objavljuju na službenom You Tube kanalu Grada Dubrovnika, ali i na društvenim mrežama Instagram i Facebook.

Inicijativa #umjetnicigradu nadogradnja je svih onih aktivnosti koje već provode ustanove u kulturi Grada Dubrovnika, a koje su se uspješno prilagodile novonastalim aktivnostima te na svojim on-line kanalima nude različite atraktivne sadržaje.

Sadržaje #umjetnicigradu pronađite na:

You Tube PR Grad Dubrovnik: https://bit.ly/34BQ9XX 

Facebook: https://www.facebook.com/city.of.dubrovnik/

Instagram: @cityofdubrovnik

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA