Nedjelja, 7 ožujka, 2021
Naslovnica Politika SAD JE I SLUŽBENO Franković ide po drugi mandat, zamjenica Jelka Tepšić

SAD JE I SLUŽBENO Franković ide po drugi mandat, zamjenica Jelka Tepšić

“Gradski odbor Hrvatske demokratske zajednice Dubrovnik na svojoj večerašnjoj sjednici jednoglasno donio odluku kako ću ja biti kandidat za gradonačelnika Grada Dubrovnika, dok je za kandidatkinju za zamjenicu gradonačelnika Grada Dubrovnika izabrana Jelka Tepšić”, objavio je gradonačelnik Franković na svome Facebook profilu, koje u nastavku prenosimo u cijelosti.

“Prije četiri godine kada sam najavio kandidaturu i predstavio program rekao sam kako će nam temeljna odrednica biti Grad, Grad koji prihvaća izazove, ali uz poštivanje svih onih mjera naslijeđenih iz povijesti.

I uistinu, preuzeli smo odgovornost i realizirali brojne projekte, a kojima smo poboljšali kvalitetu života svojih sugrađana. Uz realizaciju kapitalnih projekata, posebno sam ponosan na činjenicu kako smo našem Gradu donijeli milijardu kuna bespovratnih europskih i nacionalnih sredstava. Dočekali su nas i brojni izazovi, od masovnog turizma do zdravstvene krize, ali smo odgovornim i odlučnim ponašanjem uspješno na sve odgovorili te pod novim bremenom odgovornosti za Grad i njegove građane, održavši financijsku stabilnost osigurali značajnu pomoć Općoj bolnici, gospodarstvu i socijalno ugroženim skupinama u društvu.

Unatoč tome što je korona kriza trenutno zaustavila realizaciju brojnih projekata vjerujem da smo većim dijelom ispunili Vaša očekivanja te da smo uistinu predano služili Gradu. Pred nama je vrijeme predizbornih aktivnosti, stoga je Gradski odbor Hrvatske demokratske zajednice Dubrovnik na svojoj večerašnjoj sjednici jednoglasno donio odluku kako ću ja biti kandidat za gradonačelnika Grada Dubrovnika, dok je za kandidatkinju za zamjenicu gradonačelnika Grada Dubrovnika izabrana Jelka Tepšić. Zahvaljujem Vam se svima na kontinuiranoj podršci i potpori te vjerujem u nove zajedničke uspjehe!”, poručio je Franković.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

Komentar tjedna by Lidija Crnčević

Put oko Svijeta

Slatki život Alise Nenadić