Nedjelja, 7 ožujka, 2021
Naslovnica Politika S kime će i hoće li uopće Roko Tolić na izbore?

S kime će i hoće li uopće Roko Tolić na izbore?

Čiji je Roko Tolić kandidat? Hoće li se kandidirati za gradonačelnika ili župana? Hoće li s Vlahušićem, SDP-om ili nekom trećom opcijom? Zašto se želi aktivirati u politici? Pitanja su to koja se po kuloarima postavljaju, sve više što se datum svibanjskih lokalnih izbora bliži. Tolić diplomatski odgovara kako sa svoje 44 godine osjeća da ima energije i sposobnosti doprinijeti zajednici, a smatra kako je u ovim gospodarski turbulentnim vremenima potreba za aktivacijom menadžera s konkretnim rezultatima nužna.

“S obzirom da je evidentno da na županijskoj razini nedostaje liderskog potencijala za vođenje u ovim turbulentnim vremenima, logično je da se stvorila potreba za političkom aktivacijom ljudi menadžerskog profila s dokazanim, konkretnim uspjesima. Kao ozbiljan i dosljedan čovjek ne želim u javnosti nastupati na razini spekulacije i senzacionalizma, već s jasno definiranim dogovorima i ciljevima“, odgovorio je Roko Tolić na naše pitanje je li istina kako neće na izbore izaći s bivšim gradonačelnikom Androm Vlahušićem, već kao kandidat SDP-a za župana.

„Kontaktiran sam od strane niza ozbiljnih političkih struktura. Nadam se da će javnost razumjeti da mi treba vremena da procijenim sve opcije i donesem konačnu odluku. Ono što treba biti jasno jest da u mom programu neće biti recikliranja već poznatih kombinacija. Ukoliko budem u prilici, formirat ću svoj tim i ići u izbore na čelu tog tima, kao nadstranački kandidat koji nudi nešto novo, a podrška etabliranih političkih stranaka pri tome bi mi dobro došla“, zaključuje Roko Tolić.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

Komentar tjedna by Lidija Crnčević

Put oko Svijeta

Slatki život Alise Nenadić