31.8 C
Dubrovnik
Petak, 19 srpnja, 2024
NaslovnicaPolitikaReakcija iz HDZ - a: Licemjerstvo 'Srđevaca' na naj jače!

Reakcija iz HDZ – a: Licemjerstvo ‘Srđevaca’ na naj jače!

Pod krinkom kako im smeta HOS majica ‘Srđevci’ su napustili gradsku vijećnicu i odmah potom objavili svoje priopćenje. Na drugoj točki dnevnog reda, a to je Proračun Grada Dubrovnika, više nije bilo vijećnika Roka koji je nosio za njih spornu majicu. U trenutku rasprave o Proračunu Grada Dubrovnika u vijećnici su bili prisutni predstavnici svih izabranih političkih stranaka u gradu Dubrovniku osim jednih, a to su ‘Srđevci’, stoji u priopćenju za medije Gradskog odbora Hrvatske demokratske zajednice Dubrovnik kojeg objavljujemo u cijelosti.

Građani grada Dubrovnika birali su nas kako bi im služili, a ‘Srđevci’ Đura Capora su još jednom pokazali kako su sami sebi jedina svrha i sami sebi jedino bitni. Njih ne interesira preko tisuću građana koji su kreirali Proračun Grada Dubrovnika, ne interesira ih dijalog za kojeg su se ‘Srđevci’ nekad, predvođeni Ljubom Nikolićem, zalagali.

Možda im je na kraju cijele priče bilo neugodno biti u vijećnici dok donosimo Proračun u kojem nema više prihoda od prireza, ne povećavamo kao ‘Možemo’ u Zagrebu porez na dohodak i osiguravamo prosječnoj dubrovačkoj obitelji direktno 680 eura prihoda više u 2024. godini. Možda im je neugodno bilo priznati kako će se, za razliku od nekih drugih gradov, od 2024. godine u Dubrovniku 77 % naših sugrađana voziti besplatno javnim prijevozom.

Isticati kako nećeš biti u vijećnici zbog majice vijećnika Roka i njegove prisutnosti, a kada isti napusti vijećnicu nakon određene pauze, ne vratiti se i raspravljati o najvažnijem dokumentu za građane predstavlja vrhunac licemjerstva i do sada neviđeni potez Đura Capora i njegovog dijela ‘Srđa’, piše na kraju priopćenja GO HDZ – a.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA