32.8 C
Dubrovnik
Ponedjeljak, 15 srpnja, 2024
NaslovnicaPolitikaREAGIRANJE IZ HDZ-a: Lučino razdolje nije političko pitanje, postupak trasiranja uredno je...

REAGIRANJE IZ HDZ-a: Lučino razdolje nije političko pitanje, postupak trasiranja uredno je proveden 2013.

Klub vijećnika HDZ-a i partnera u Županijskoj skupštini reagirao je na priopćenje stranke Srđ je Grad, a u svezi zahtijeva za novim trasiranjem na lokaciji budućeg Centra za gospodarenje otpadom. Oni ističu kako Lučino razdolje nije političko pitanje. Reagiranje prenosimo integralno u cijelosti.

-Na 2.sjednici Županijske skupštine Dubrovačko-neretvanske županije zatraženo je uvrštenje točke o novom trasiranju za Centar za gospodarenje otpadom Lučino razdolje. Takav prijedlog nije dobio potrebnu većinu glasova, no potaknuti sve češćim kritikama i istupima pojedinih županijskih vijećnika po ovom pitanju, primorani smo reagirati.

Projekt Centra za gospodarenje otpadom nije političko pitanje, bez obzira koliko se neki trudili prikazati ga takvim. Traženja stranke Srđ je Grad su čisti populizam, a buđenje strahova kod naših sugrađana je prikupljanje jeftinih političkih poena.

Postupak trasiranja uredno je proveden u sklopu Studije utjecaja na okoliš te, ukoliko su ga pojedini kolege već htjeli osporavati, mogli su to činiti tada kad je odrađeno-2013., a ne 2021. godine kad kreće gradnja Centra.

Vegetiranje na katastrofičnim scenarijima nije ono što prolazi kod naših sugrađana, a to se vidjelo i na izborima, stoji u priopćenju HDZ-a.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA